warning icon
YOUR BROWSER IS OUT OF DATE!

This website uses the latest web technologies so it requires an up-to-date, fast browser!
Please try Firefox or Chrome!

Відділення науково-методичної роботи.

Відділення науково-методичної роботи було створено у 2015 році як структурний підрозділ КМАТ імені Сержа Лифаря.

Відділення науково-методичної роботи  є центром науково-методичної роботи закладу, де зосереджуються інформаційні, нормативно-інструктивні, навчально-методичні матеріали, зразки планування та звітної документації, матеріали кращого досвіду науково-педагогічних працівників, друковані матеріали.

Основними видами науково-методичної роботи у КМАТ імені Сержа Лифаря є:

Ганна Вікторівна Шевченко

Завідувач відділення з науково-методичної роботи (учений секретар), викладач вищої категорії.

Народилася в м. Костянтинівка Донецької області в 1983 р. В 2000 році здобула повну загальну середню освіту та вступила до Горлівського педагогічного інституту іноземних мов ім. Н.К. Крупської на факультет французької мови. В 2005 році отримала повну вищу освіту за спеціальністю «Педагогіка і методика середньої освіти. Мова і література (французька, англійська)» та здобула кваліфікацію вчителя французької, англійської мов та зарубіжної літератури. В 2008 році підвищила кваліфікацію в Донецькому обласному інституті післядипломної педагогічної освіти за спеціалізацією «Етика».

 З 2005 по 2007 р. працювала в ДНЗ № 118 «Щастя» (м. Горлівка) на посаді вихователя групи раннього навчання іноземним мовам. В 2006 р. разом зі своїми вихованцями брала участь у конкурсі знавців англійської мови «Біла пагода» (м. Краматорськ).

З 2007 по 2013 р. працювала в ЗОШ І-ІІ ступенів № 33 (м. Горлівка) на посаді вчителя французької мови та літератури.

З 2013 по 2014 р. обіймала посаду заступника директора з виховної роботи в ЗОШ І-ІІІ ступенів № 23 (м. Горлівка).

З 2015 р. працює в Коледжі хореографічного мистецтва «КМАТ імені Сержа Лифаря» на посаді Ученого секретаря (відділення з науково-методичної роботи).

Перелік основних видів методичної, наукової, творчої та організаційної роботи.

loading
×